top of page

Työpajat & kurssit

Hihtikuussa maalaamme mustepäiväkirjoja Fuengirolassa Carvajalin rannalla aallonmurtajan läheisyydessä. Tarkempi aikataulu selviää ennen pääsiäistä.

Kalajoella Havulassa toteutamme mustepäiväkirjatuokion kesällä 2024.

Mustepäiväkirjat on Sanna-Mari Prittisen ja viisaustutkija Jenni Spännärin yhdessä koostama työpajasarja, jossa on tavoitteena kohdata oma itse nyt hetkessä, tehden taidetta viisastuen. Olennaista toiminnassa on kohtaaminen ja kerronnan moniulotteisuus. 

Mustepäiväkirjat

18106943371112899.jpg
Vellustaide

Huhti-toukokuussa 2023 kävelemme palaneilla Mijas Vuorilla, myöhemmin myös Sierra Bermejassa. Toteutamme matkan taittuessa teoksia hiiltyneiden puiden kanssa.  Vaelluksia tulee tarjolle useampia, joista voit valita oman vaikeustasosi. Lisää tietoa vaelluksista maaliskuun viimeisellä viikolla.

Vellustaide

Ilmoittaudu mukaan>
17946273272104504.webp

Kesällä 2024 MeWeArt toteuttaa sekateknisiä varjopajoja Havulan kartanon viehättävässä pihapiirissä. Toimintaa ohjaavat yhteisötaiteilijan lisäksi valot ja varjot. Mukaan voi halutessaan ilmoittautua, mutta paikalle voi saapua ilmoittamattakin. Työpajaan voi osallistua mieleisensä ajan ja se soveltuu kaiken ikäisille. Alle kouluikäiset voivat osallistua vanhemman mukana. Työpajasta peritään paikan päällä materiaalimaksu käytön mukaan. Toteutamme myös muutamia suuria yhteisötaidemaalaukuksia, joihin voi maalata ilman erillistä veloitusta. Yhteisöteokset jäävät Sanna-Mari Prittisen jatkokäsittelyyn.

Varjopajat

Ilmoittaudu mukaan>

Taiteilija - opettaja

Sannamari Prittinen

Olen toiminut kuvataideopettajana jokaisella oppiasteella opistoista yliopistoon jo vuodesta 2001. Kuvataiteen opettaminen on minulle vastavuoroista ja inspiroivaa - taiteilijuuteni on kasvanut eri ikäisten ihmisten kanssa maalatessa, piirtäessä, veistäessä ja keksiessä uusia tekniikoita nykytaiteen villissä ja ideoita pursuavassa maailmassa. Opetan mielelläni myös klassista kuvataidetta ja kuvan rakentamisen keinoja. Painotan kuvan tekemisessä tarkkailua ja intuitiota. Työskentelen mielelläni kaikenikäisten ihmisten parissa, ja olen kiinnostunut myös vuorovaikutuksesta eläimien kanssa kuvataideprosessissa. Opetusta pystyn tarjoamaan suomeksi, englanniksi ja espanjaksi.

Sannamari Prittinen
bottom of page