top of page
Mustepäiväkirjat.jpg
IMG_20150822_162358.jpg
IMG_5226.jpeg

Mustepäiväkirjat on sinulle pysäytetty hetki luonnon helmassa. Kohtaamme rannalla, jossa sinulle on valmiina välineet. Tuot vain itsesi, sellaisena kuin olet siinä hetkessä. Saat kertoa, kirjoittaa ja maalata sen, mikä nyt on tärkeintä. Toteutat juuri sellaisen päiväkirjan sivun tänään, kuin tänään kuuluu. Mikään ei voi mennä pieleen.

Mustepäiväkirjan maalaaminen alkoi vastapainona yhteisötaidetyöskentelylle vuonna 2014. Yksityinen maalausprosessi, jossa päiväkirjan sivut kasvoivat suuriksi mustemaalauksiksi, oli useita vuosia yksityistä ja hiljaista prosessia, kunnes rannalle tuli mukaan viisaustutkija Jenni Spännäri. Päivän tärkeimmät jaettiin maalaten yhdessä ja yksin yhdessä. Koska jakamisen onni laajensi omaa kokemusta, haluamme nyt kutsua myös sinut mukaan kanssamme rannalle! Merkitään paperille päivän tunnelmat ja nautitaan musteen värikirjosta!

Koronaviruspandemian vuoksi Mustepäiväkirjat kehittyivät myös virtuaalipajoiksi. Tapaamme edelleen aika ajoin verkossa, mutta rantasi voit valita itse sohvaltasi tai mahdollisuuksien mukaan lähiluonnostasi. Voit tutustua ja liittyä ryhmäämme Facebookissa.

bottom of page